Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

error code e-87
#1
I get the error code e-87 on my resmed what does that mean?
Reply
#2
(07-05-2015, 03:15 PM)el pistolero Wrote: I get the error code e-87 on my resmed what does that mean?
Have you tried unplugging the machine from wall outlet, wait a while and plug back trick
Which ResMed machine, S8, S9, or AirSesne 10 and is there also an error message

Error can indicate some component failure, is the machine working or/and under warranty
Service can be costly and the newer machines has come a long way

If its an older machine, might as well retire it and look for a replacement
Supplier #2 have some good deals on used and new machines
"Suppliers List" link is at the to of the page

Machine Choices
http://www.apneaboard.com/wiki/index.php...ne_choices
Reply
#3
Resmed doesn't let us normal people have access to their error codes.

The first thing to try would be to unplug the machine from the outlet. Unplug the power cord from the back of the machine. Wait at least a minute. Plug the cord back into the back of the machine then back into the outlet. If the error code still appears, then contact your local supplier.
PaulaO2
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


Breathe deeply and count to zen.

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.




Reply


#4
(07-05-2015, 08:09 PM)PaulaO2 Wrote: Resmed doesn't let us normal people have access to their error codes.

The first thing to try would be to unplug the machine from the outlet. Unplug the power cord from the back of the machine. Wait at least a minute. Plug the cord back into the back of the machine then back into the outlet. If the error code still appears, then contact your local supplier.

And if that doesn't work, bash it with Paula's hammer.
INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Reply
#5
Hi el pistolero,
WELCOME! to the forum.!
Hang in there for more responses to your post and much success to you with your CPAP therapy and getting your machine problem straightened out.
trish6hundred
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Dream Mapper registration code ? Scajwhite 3 32 1 hour ago
Last Post: pupcamper
  [Equipment] respironics bipap error code hanasdaddy 6 317 12-07-2016, 01:48 AM
Last Post: hanasdaddy
  [CPAP] Error code E33 1captnronrosser 3 386 10-14-2016, 04:10 PM
Last Post: trish6hundred
  [CPAP] Service Required Error Codes - Inner Workings of a CPAP machine SuperSleeper 18 68,444 10-10-2016, 01:48 PM
Last Post: juan345
  ResMed S9 Humidifer 5i Error Message atta_gurrrrl 3 2,428 07-08-2016, 10:58 AM
Last Post: Moe52
  A10 error- tubing blocked check your tubing dwd1249 9 800 07-08-2016, 09:33 AM
Last Post: sonicboom
  Airsense Autoset 10, "Error: power connector in rear is not plugged in" Possum 11 1,303 06-08-2016, 05:54 PM
Last Post: sdb7802

Forum Jump:




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.