Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

flow limit graph in sleepyhead
#1
I have seen screen shots of people using sleepyhead that have flow limitation graphs. I cant figure out how to add it. Please help me out.

Thank you, car54
Post Reply Post Reply
#2
every device records other things. If you didn't disable some graphs by accident your machine simply doesn't record that information. (Mine doesn't record detailed Flowlimitations either - it simply scores them as events if the flowlimitation reaches a certain threshold)
Post Reply Post Reply
#3
The Respironics machines record flow limitations as events to be flagged; the Resmed machines record flow limitations as a continuous variable - which can be graphed. You pays your money and takes /their/ choice.
Post Reply Post Reply


#4
Thanks for the answers

car54
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  looking for Flow Rate duhmom 2 53 08-14-2017, 09:57 AM
Last Post: Crimson Nape
  CPAP machine doesn't record data to graph slarai 9 384 08-12-2017, 12:54 PM
Last Post: CTcentrals
  SleepyHead Graph display problem Joe Fox 14 693 08-05-2017, 08:14 AM
Last Post: Dreamless
  SleepyHead Graph Problems bighopper 13 439 07-14-2017, 09:51 AM
Last Post: bighopper
  Sleepyhead not displaying session in graph John9991 6 294 05-30-2017, 03:35 PM
Last Post: AlanE
  export flow data DocTuppy 1 204 05-15-2017, 09:17 AM
Last Post: Crimson Nape
  SleepyHead FRUSTRATION! [graph turns black] mcsheltie 61 3,004 04-03-2017, 03:15 PM
Last Post: AlanE

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.