Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account

New Posts   Today's Posts

flow limit graph in sleepyhead
I have seen screen shots of people using sleepyhead that have flow limitation graphs. I cant figure out how to add it. Please help me out.

Thank you, car54
Post Reply Post Reply

Donate to Apnea Board  
every device records other things. If you didn't disable some graphs by accident your machine simply doesn't record that information. (Mine doesn't record detailed Flowlimitations either - it simply scores them as events if the flowlimitation reaches a certain threshold)
Post Reply Post Reply
The Respironics machines record flow limitations as events to be flagged; the Resmed machines record flow limitations as a continuous variable - which can be graphed. You pays your money and takes /their/ choice.
Post Reply Post Reply
Thanks for the answers

Post Reply Post Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Question Gray bars in sleepyhead overview USAGE graph qualtech 6 1,006 03-07-2018, 10:17 AM
Last Post: kgunen
  Flow Limit Graph ? Dreamstation RustySocket 2 323 09-09-2017, 02:56 PM
Last Post: RustySocket
  CPAP machine doesn't record data to graph slarai 10 1,174 09-05-2017, 03:07 PM
Last Post: slarai
  looking for Flow Rate duhmom 2 252 08-14-2017, 09:57 AM
Last Post: Crimson Nape
  SleepyHead Graph display problem Joe Fox 14 1,273 08-05-2017, 08:14 AM
Last Post: Dreamless
  SleepyHead Graph Problems bighopper 13 625 07-14-2017, 09:51 AM
Last Post: bighopper
  Sleepyhead not displaying session in graph John9991 6 549 05-30-2017, 03:35 PM
Last Post: AlanE

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts

About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.