Post Reply 
sleepy head for respironics 60 series
Author Message
potosino Offline

New Members

Posts: 3
Joined: Oct 2015

Machine: repironics system one
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: res med quattro
Humidifier: 4
CPAP Pressure: 19
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #1
sleepy head for respironics 60 series
First of all id like to say hi to all in the forum. just registered new to the cpap world. i have a problem. i have a respironics sytem one series 60 pap cpap im trying to get sleepyhead to monitor my usage. i understand it needs a patch and i feel like a fool cant get it to work i download the patch and it shows up like an application. im using windows 10. any help would be greatly appreciated.
10-25-2015 06:56 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
zonk Offline

Advisory Members

Posts: 7,908
Joined: Feb 2012

Machine: A10 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Activa LT
Humidifier: Integrated /ClimateLineAir
CPAP Pressure: 9/13
CPAP Software: ResScan

Other Comments: CPAP since Nov 2010

Sex: Male
Location: Australia

Post: #2
RE: sleepy head for respironics 60 series
Hi potosino and welocme
I don't use PRS1 but my understanding, the patch was needed when the 60 series first came out but not needed any more with the new version
http://www.sleepfiles.com/SH2/
(This post was last modified: 10-25-2015 07:25 PM by zonk.)
10-25-2015 07:23 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
SideSleeper Offline

Advisory Members

Posts: 226
Joined: Oct 2015

Machine: PR DS560HS REMstar Auto-A Flex+ +
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Wisp & Dreamwear
Humidifier: Respironics System One
CPAP Pressure: APAP 11-11
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Female
Location: Western Oregon, USA

Post: #3
RE: sleepy head for respironics 60 series
I just installed it--no patch needed. You have to watch dates of some of the threads--old threads can lead you astray!
10-25-2015 10:30 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
zonk Offline

Advisory Members

Posts: 7,908
Joined: Feb 2012

Machine: A10 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Activa LT
Humidifier: Integrated /ClimateLineAir
CPAP Pressure: 9/13
CPAP Software: ResScan

Other Comments: CPAP since Nov 2010

Sex: Male
Location: Australia

Post: #4
RE: sleepy head for respironics 60 series
Another thing, what is the model number of your machine? the machine might be data capable but profile doesn't show the model name
The plus model and model numbers below 460 are not data capable machines and SleeyHead is not going to work with them

WARNING: Remove the water tank from your CPAP machine before turning the machine over or moving it.
[Image: PR-model-2.jpg] [Image: PR-model-1.jpg]
(This post was last modified: 10-25-2015 11:00 PM by zonk.)
10-25-2015 10:59 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
potosino Offline

New Members

Posts: 3
Joined: Oct 2015

Machine: repironics system one
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: res med quattro
Humidifier: 4
CPAP Pressure: 19
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #5
RE: sleepy head for respironics 60 series
Found out its a 260 which is not compatible is there any other program that can retrieve your data im a commercial licensed driver and new a 30 day print out according to my dtv physical doctor any help would surely be appreciated
10-25-2015 11:05 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
zonk Offline

Advisory Members

Posts: 7,908
Joined: Feb 2012

Machine: A10 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Activa LT
Humidifier: Integrated /ClimateLineAir
CPAP Pressure: 9/13
CPAP Software: ResScan

Other Comments: CPAP since Nov 2010

Sex: Male
Location: Australia

Post: #6
RE: sleepy head for respironics 60 series
(10-25-2015 11:05 PM)potosino Wrote:  Found out its a 260 which is not compatible is there any other program that can retrieve your data im a commercial licensed driver and new a 30 day print out according to my dtv physical doctor any help would surely be appreciated
Sorry about that, the machine does not report any useful data but does report usage data to prove your compliance

You can take the SD card to the DME or doctor to print the report
You can also try "Encore Basic" but windows only http://www.apneaboard.com/forums/Thread-...hines-only
10-25-2015 11:10 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
potosino Offline

New Members

Posts: 3
Joined: Oct 2015

Machine: repironics system one
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: res med quattro
Humidifier: 4
CPAP Pressure: 19
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #7
RE: sleepy head for respironics 60 series
Tried encore basic it works it show hours of use I hope that a enough. I was looking for some stats I guess the only way is probably to upgrade to a newer model
10-26-2015 09:51 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
zonk Offline

Advisory Members

Posts: 7,908
Joined: Feb 2012

Machine: A10 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Activa LT
Humidifier: Integrated /ClimateLineAir
CPAP Pressure: 9/13
CPAP Software: ResScan

Other Comments: CPAP since Nov 2010

Sex: Male
Location: Australia

Post: #8
RE: sleepy head for respironics 60 series
(10-26-2015 09:51 AM)potosino Wrote:  Tried encore basic it works it show hours of use I hope that a enough. I was looking for some stats I guess the only way is probably to upgrade to a newer model

Nice work. Yes, they only care about hours using the machine, something like 4 hours a night 70% of the time hence the name of the report - Compliance Report. All machines report compliance data for insurance purposes and whenever proof of compliance is required
New machine does not mean data capable machine, there are bricks among them too
Your machine 260 is not old, just not data capable machine.
10-26-2015 02:57 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
archangle Offline
Wiki Editor
Advisory Members

Posts: 3,159
Joined: Feb 2012

Machine: ResMed S9 AutoSet
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: ResMed Swift FX
Humidifier: ResMed S9 H5i
CPAP Pressure: 16-20
CPAP Software: ResScan SleepyHead EncoreBasic

Other Comments: Happy PAPper

Sex: Undisclosed
Location: USA

Post: #9
RE: sleepy head for respironics 60 series
(10-26-2015 09:51 AM)potosino Wrote:  Tried encore basic it works it show hours of use I hope that a enough. I was looking for some stats I guess the only way is probably to upgrade to a newer model

You got screwed. The 260 doesn't record much other than on/off time and pressure settings.

Get the free SleepyHead software here.
Useful links.
Click here for information on the main alternative to CPAP.
If it's midnight and a DME tells you it's dark outside, go and check it yourself.
10-26-2015 04:59 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  What software can you use on Philips 50 series CPAP pro stephennic 2 280 09-05-2016 09:26 AM
Last Post: stephennic
  sleepy head. length of events available ? stephenrudolph 2 206 08-01-2016 01:43 PM
Last Post: stephenrudolph
  How to delete data from Sleepy Head Rip and Rosie 15 832 05-13-2016 11:40 PM
Last Post: zonk
  Sleepy Head 0.9.6 AHI Calc false thebrainmaster 4 420 03-25-2016 05:13 PM
Last Post: robysue
  Respironic Bipap s/t series dom 30 Ref 1060 otis53 1 367 03-24-2016 11:44 AM
Last Post: AlanE
  Help in analyzing Sleepy Head data A1BSTEG 1 392 01-24-2016 08:17 PM
Last Post: OpalRose
  Sleepy Head installs in Spanish only FriedEagle 9 770 12-31-2015 12:14 PM
Last Post: FriedEagle

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)