Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

why are my hypopneas always exactly 10 seconds
#11
I've had OA's, in the first few days, go 60+ seconds. Usually no more than 20's now.
The CA's are generally from 12 to the 20's.
But the HA's always are exactly 10. It's weird...
Post Reply Post Reply
#12
In SH it will tag my HA as 10 seconds also but many of them are longer. Either starting earlier or finishing after the area tagged.

example:
[Image: ha1.PNG]

same without tooltip
[Image: ha2.PNG]

Reverse HA...


Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie

Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Question about hypopneas Timur 16 660 08-29-2017, 04:37 AM
Last Post: holden4th
  Question about APAP machines and sensitivity to hypopneas slarai 4 335 08-10-2017, 10:07 PM
Last Post: Walla Walla
  Hypopneas occurring with AirCurve 10 ASV ricknfli 4 443 04-12-2017, 07:00 PM
Last Post: xxyzx
  ASV and hypopneas ricknfli 11 681 04-12-2017, 04:55 PM
Last Post: Marillion
  Why are hypopneas 10 seconds long? Rcgop 36 2,618 03-29-2017, 05:46 PM
Last Post: JohnnyGobbs
  Question on mostly hypopneas DanPrado 4 484 12-31-2016, 05:32 PM
Last Post: DanPrado
  Flex settings and hypopneas KSMatthew 4 1,044 10-21-2016, 09:47 PM
Last Post: Sleeprider

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.