Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Phillips DreamMapper - old machine only?
#1
Phillips DreamMapper - old machine only?
Get corrupt data error. Works fine with Oscar.

Heard a rumour that Dreammapper only works with older Dreamstations (and not Dreamstation 2) ?
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#2
RE: Phillips DreamMapper - old machine only?
The DS2 started encrypting its data. This may explain the error.
- Red
Crimson Nape
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com
___________________________________
Useful Links -or- When All Else Fails:
The Guide to Understanding OSCAR
OSCAR Chart Organization
Attaching Images and Files on Apnea Board
Apnea Helpful Tips

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#3
RE: Phillips DreamMapper - old machine only?
DreamMapper may not be available for download in all countries. I have no further information on that.
OpalRose
Apnea Board Administrator
www.apneaboard.com

_______________________
OSCAR Chart Organization
How to Attach Images and Files.
OSCAR - The Guide
Soft Cervical Collar
Optimizing therapy
OSCAR supported machines
Mask Primer



INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE.  ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA.  INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#4
RE: Phillips DreamMapper - old machine only?
Got the download. In fact, my sleep consultant told me to get it and use it.....

BUT fairly sure its not for Dreamstation 2. Im waiting for support to get back to me.
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#5
RE: Phillips DreamMapper - old machine only?
Apparently, the Dreamapper 2 SD card importer doesnt work with Dreamstation 2 SD cards......

Got to use Blutooth. - didnt know it had it.
Post Reply Post Reply
#6
RE: Phillips DreamMapper - old machine only?
Update - well I got it working via bluetooth now. Easy enough to set up to be honest.
Post Reply Post Reply
#7
RE: Phillips DreamMapper - old machine only?
It's always a good feeling when you can beat the machines.

[Image: giphy.gif?cid=ecf05e47n4nwsvcmor19vzzyeo...y.gif&ct=g]
Paula

"If I quit now, I will soon be back to where I started. And when I started I was desperately wishing to be where I am now."
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  DreamMapper - Data not transferring from Dream2 gonzalo 1 667 08-01-2023, 10:18 AM
Last Post: MrMister
  Synchronizing O2Ring with Phillips Respironics Dreamstation xaid 0 613 06-11-2023, 02:50 AM
Last Post: xaid
  Dreamstation 2 software (Dreammapper) EricDK 9 1,636 05-15-2023, 01:40 PM
Last Post: Gideon
  Phillips Dreamstation SD Card and the 'PROP' file! jt42cwr 2 555 02-18-2023, 01:07 PM
Last Post: pholynyk
  Oscar no longer importing Phillips Respironics Bipap data Mersim85 11 984 01-02-2023, 06:30 PM
Last Post: Crimson Nape
  DreamStation 2 constantly requiring pairing [with DreamMapper] OldNavyGuy 10 5,689 12-23-2022, 10:21 AM
Last Post: Katman
  Dreammapper Android App won't connect BeachGuy71 4 1,095 09-14-2022, 09:34 AM
Last Post: BeachGuy71


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.